Sommarens jazztips i Skåne och på Själland

Av Kary Persson
maj 26, 2024

UPPDATERAD 31 maj. Äntligen är sommaren här. Och som vanligt blir det en massa jazz. Nu är det bara att ta fram kalendern. Här nedan har vi listat gig och festivaler men listan är långt ifrån komplett. Vi ser fram emot att ni alla läsare tipsar så att vi kan uppdatera. Vi har bestämt oss för att begränsa listan till spelningar och festivaler i Skåne och på Själland under juni, juli och augusti.

Naturligtvis kommer Jazzporten att gästa en hel del av ovanstående. Klart är att festivalerna i Köpenhamn, Ystad och Ödåkra kommer att besökas. Det lär även bli något besök på Mejeriet i Lund. Jazzterassen är fantastiskt mysig. Och så klart kommer vi att vara på plats den 30 och 31 augusti då Jazzportens medarbetare Rickard Malmsten står på scen.

Tipsa oss gärna om sådant som vi missat. En av er som tipsar kommer att få en överraskning i brevlådan i september. Glöm därför inte att skriva ert fullständiga namn och adress i mejlet med tips som ni skickar till kary@jazzporten.se. Skriv JAZZTIPS i ämnesraden.

Och glöm inte att sprida denna nyhet på era sociala medier.